Доба на фронті: окупант не припиняє обстрілів, загинув український боєць

08.12.2018 | 11:29
Photo Andrew Kravchenko

Російсько-окупаційні війська здійснювали обстріли позицій Об’єднаних сил у Приазов'ї, на Горлівському та Донецькому напрямках

Минулої доби під час бойових дій на Донбасі загинув український військовий, ще двоє зазнали поранень.

Про це в суботу, 8 грудня, повідомляє в штаб ООС.

«У ході бойових дій поранень зазнали два військовослужбовці Об'єднаних сил, один з них – смертельних, - йдеться у повідомленні.

Російські окупанти 13 разів відкривали вогонь по оборонним укріпленням українських військ та смертельно поранили одного бійця сил ООС.

Противник вів прицільний вогонь із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї в районах Кримського, Зайцевого, Авдіївки, Водяного, Пісків, Опитного, Тарамчука, Чермалика, Богданівки, Гнутового та Водяного, що на Приазов'ї.

Також на одному з напрямків була зафіксована активність ворожого снайпера. Окрім того, окупанти застосували озброєння БМП поблизу Зайцевого, що на Горлівському напрямку, та Опитного – на Донецькому.

Від початку цієї доби ворог вогневої активності не проявляв, повідомляє Штаб.

За даними розвідки, упродовж 7 грудня, двох окупантів було поранено, ще двох – знищено.

Фото Андрія Кравченка

Читайте також

Битва за Україну. День сімсот п’ятнадцятий

08.02.2024 | 20:17

Велика війна України проти Росії. Майже десять років Україна протистоїть одній з найбільших армій світу та ось уже 2 роки героїчно чинить опір повномасштабній навалі московитів