Усик захистив титул Інтерконтинентального чемпіона за версією WBO

29.08.2015 | 23:33
Фото Ольги Іващенко

В активі українського боксера 8 дострокових перемог на профрингу

Український боксер Олександр Усик у бою за титул Інтерконтинентального чемпіона WBO у першій важкій вазі (до 90,7 кг) здобув перемогу над Джонні Мюллером з Південно-Африканської республіки.

Поєдинок, що пройшов у суботу, 29 серпня, у київському Палаці спорту, завершився достроково технічним нокаутом наприкінці 3-го раунду.

Таким чином, Усик здобув 8-му поспіль перемогу у 8 проведених боях на професіональному рингу, і всі вони були здобуті достроково.

Бій проходив за явної переваги українця, який уже в першому раунді завдав кілька точних ударів супернику, котрий, по суті, так і не насмілився атакувати Олександра.

У другому раунді Усик продовжував домінувати, наносячи Мюллеру влучні удари. Останній лише одного разу відповів правим зустрічним ударом.

У третьому раунді, за 40 секунд до його завершення, Усик, провівши блискучу комбінацію, відправив суперника у нокдаун. За 23 секунди до кінця раунду Мюллер ще раз побував у нокдауні. А вже за 5 секунд до кінця суддя в ринзі змушений був припинити бій після того, як Олександр продовжував методичне побиття суперника.

Фото Ольги Іващенко

Читайте також