Популярна телеведуча Юлія Литвиненко оголосила, що йде в політику

14.01.2019 | 17:09

Журналістка 20 років ставить запитання політикам і вважає, що сьогодні настав час відповісти на них

Українська журналістка і телеведуча, авторка багатьох телевізійних програм Юлія Литвиненко йде в політику.

Про своє рішення вона оголосила на сторінці Facebook, повідомляє ARMIYA’UA.

«Я – Юлія Литвиненко. Журналіст, телеведуча, продюсер, консультант у сфері масових комунікацій. І я йду в політику», - написала Литвиненко.

Журналістка висловила упевненість, що «зміни в Україні можливі, всупереч брехні й лицемірству», та вважає, що «час відповідей настав».

Литвиненко зазначила, що 20 останніх років вона працює з інформацією і постійно ставить запитання українським політикам.

«Більшість з них уже стали телезірками, телевізійними персонажами, які диктують нам, журналістам, свої правила гри. Вони зневажають нас і ображаються на незручні жорсткі запитання. Маскуються під біленьких, м’яких і пухнастих, аби глядачі – їхні потенційні виборці, ніколи не дізналися про величезну кількість скелетів у їхніх шафах, про злочинні оборудки і тотальну неповагу до України. Я ровесниця обіцянок більшості кандидатів у президенти. Я знову ставлю питання, сподіваючись на глядацьку підтримку. Відповідей не уникнути. Час відповідей настав», - сказала Юлія Литвиненко у відео-зверненні до глядачів.

Читайте також