Донбас: агресор б’є по позиціях ЗСУ із мінометів та ПТРК, загинув боєць

18.03.2019 | 13:04

Ворог застосовує заборонене Мінськими угодами озброєння. Вогнем у відповідь підрозділи ЗСУ знищили трьох та поранили чотирьох окупантів

Внаслідок ворожих обстрілів позицій ЗСУ на Донбасі загинув українськи військовий, двох поранено.

Про це повідомляє прес-центр штабу ООС.

«Внаслідок обстрілів один наш захисник загинув, двоє отримали поранення», - йдеться у повідомленні.

«17 березня противник 10 разів порушив режим припинення вогню, сім разів застосувавши при цьому озброєння, заборонене Мінськими домовленостями. Крім того, російсько-окупаційні війська обстрілювали позиції підрозділів Об'єднаних сил з гранатометів та великокаліберних кулеметів, а також тричі застосували протитанкові ракетні комплекси», - повідомляє прес-центр.

На ділянці «Схід» ворог двічі обстріляв опорні пункти ЗСУ: з мінометів калібрів 120 та 82 мм, автоматичних станкових гранатометів та великокаліберних кулеметів – у районі Водяного; з мінометів калібру 120 мм – поблизу Мар’їнки.

На ділянці «Північ» окупантами здійснено вісім обстрілів позицій підрозділів Об'єднаних сил: чотири – двічі з мінометів 82-го калібру та двічі – з протитанкових ракетних комплексів – у районі Кримського; з протитанкових ракетних комплексів – поблизу Новотошківсько; з мінометів калібру 82 мм – у районі Золотого-4; з мінометів 82-го калібру та автоматичних станкових гранатометів – біля Новолуганського; з гранатометів різних систем – поблизу Луганського.

«Із сумом повідомляємо, що вчора російська збройна агресія забрала життя ще одного українського героя, 1990 р.н.» - підтверджує втрати Міністерство оборони.

На всі обстріли противника Об'єднані сили дали адекватну відповідь, знищивши при цьому трьох та поранивши чотирьох окупантів.

Читайте також

Битва за Україну. День сімсот п’ятнадцятий

08.02.2024 | 20:17

Велика війна України проти Росії. Майже десять років Україна протистоїть одній з найбільших армій світу та ось уже 2 роки героїчно чинить опір повномасштабній навалі московитів