Окупанти двічі прицільно обстріляли ЗСУ, загинув військовий

18.03.2019 | 14:25

Ворог бив поблизу Молодіжного, Катеринівки та хутора Вільного, офіційні джерела фіксують загострення в районі бойових дій

Російсько-окупаційні війська у понеділок, 18 березня, станом на 12.00 двічі обстріляли позиції українських військових. Внаслідок обстрілу загинув український боєць.

Про це під час брифінгу поінформував речник Міноборони Дмитро Гуцуляк, повідомляє Укрінформ.

«Від початку поточної доби на лінії бойового зіткнення станом на 12.00 зафіксовано вже два прицільні обстріли з боку російсько-окупаційних військ. З 06.40 протягом 25 хвилин з напрямку селища Молодіжне окупанти випустили 14 мін переважно 120 калібру по оборонних позиціях наших захисників Катеринівки», - сказав Гуцуляк.

Крім того, за його словами, близько 10.00 в районі хутора Вільний зафіксовано ворожі обстріли з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

«На превеликий жаль, за наявною інформацією, у складі підрозділів Об’єднаних сил від початку поточної доби є безповоротна втрата. Внаслідок ворожих обстрілів загинув один наш військовослужбовець 1998 року народження», - повідомив речник Міноборони.

Станом на середину дня 18 березня офіційні джерела наголошують на загостренні ситуації в районі бойових дій на Донбасі.

Читайте також

Битва за Україну. День сімсот п’ятнадцятий

08.02.2024 | 20:17

Велика війна України проти Росії. Майже десять років Україна протистоїть одній з найбільших армій світу та ось уже 2 роки героїчно чинить опір повномасштабній навалі московитів