На Донбасі 21 березня загинув український військовий, ще одного поранено

22.03.2019 | 12:04

Вогнем у відповідь Об'єднані сили знили трьох та поранили шістьох окупантів

Внаслідок обстрілів позицій ЗСУ з боку російських окупаційних військ на Донбасі у четвер, 21 березня, загинув український військовий, ще один був поранений.

Про це повідомляє прес-центр О'єднаних сил.

«Внаслідок обстрілів один український військовослужбовець загинув, двоє отримали поранення. На всі обстріли противника Об'єднані сили дали адекватну відповідь, знищивши при цьому трьох та поранивши шістьох окупантів», - йдеться у зведенні станом на 07:00 п’ятниці.

У четвер противник 7 разів порушив режим припинення вогню, при цьому 4 рази застосував озброєння, заборонене Мінськими домовленостями, та витратив 40 мін калібрів 120 та 82 мм.

Також російсько-окупаційні війська обстрілювали позиції ЗСУ з озброєння БМП, гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Ворог здійснював обстріли як у смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід», так і на ділянці «Захід».

Читайте також

Битва за Україну. День сімсот п’ятнадцятий

08.02.2024 | 20:17

Велика війна України проти Росії. Майже десять років Україна протистоїть одній з найбільших армій світу та ось уже 2 роки героїчно чинить опір повномасштабній навалі московитів