Учасник війни на сході України презентує в Канаді книгу «Сліди на дорозі»

22.03.2019 | 15:09

Ананьєв розпочинає всеканадський тур 22 березня творчим вечором у Торонто, а завершить зустрічами в Монреалі, Едмонтоні та Ванкувері

Учасник російсько-української війни, що триває на Донбасі, Валерій Ананьєв презентує в Канаді свою книгу «Сліди на дорозі».

Зі своїм творчим доробком автор ознайомить читачів у рамках всеканадського туру, який розпочинається зустріччю в Торонто в суботу, 22 березня, повідомляє видання «Разом».

«Я пустив війну у свою свідомість, - пише Ананьєв в анотації до книги, - і вона повністю зруйнувала моє світосприйняття. Шлях виходу із цього стану йшов через роздуми, емоції, важкі спогади, важкі рішення, розуміння того, як я став залежним від війни, розуміння того, що я насправді пережив за ці три роки».

«Цей гримучий коктейль емоцій, спогадів переживань, - зазначає автор, - я виплеснув на папір. Я ділюся з вами цілим світом, світом, якого більшість із вас ніколи не бачили і не відчували. Вдалося придумати ідею, як поєднати купу відзнятого матеріалу з написаним світом. За допомогою QR-кодів ви зможете побачити більшість подій, які описані в книзі».

«Я хочу, щоб ви поринули у цей світ, відчули всіма фібрами душі переживання головного героя», - написав, звертаючись до читача, автор книги.

Видання «Разом» повідомляє, що 24 березня Валерій Ананьєв відвідає Монреаль, 28 – Едмонтон і завершить тур у Ванкувері 30 березня.

Читайте також

Революція Гідності. Згадаймо головне

21.11.2021 | 12:28

Ніколи не кажіть, що ідеали Майдану сплюндровані, його надії не справдилися, а рішення не виконані. Це – неправда!  / Укрінформ підготував матеріал до видатної дати