Авторка видання Forbes радить іноземцям неодмінно відвідати Київ

15.04.2019 | 21:47

Журналістка із захопленням розповідає про стародавній Поділ та нічні заклади відпочинку української столиці

Американська журналістка Брієна Вілсон (Breanna Wilson) назвала Київ «столицею Східної Європи і рекомендує іноземним туристам «обов'язково відвідати» українське місто.

Про це тревел-блогер написала у виданні Forbes після того, як сама побувала в столиці України, повідомляє ARMIYU’UA.

«Зважаючи на нещодавні революції, триваюче протистояння з Росією і, скажемо чесно, холодну погоду, Київ був місцем, яке захоплювало мене, як журналіста, але я ніколи не була впевнена, що хочу його відвідати. Не кажучи вже про те, щоб рекламувати його кому-небудь ще. Але я була неправа. І не знадобилося багато часу, щоб це з'ясувати», – написала Брієна Вілсон.

При цьому, журналістка назвала художні та соціальні проекти в Києві, які заслуговують на увагу туристів.

Водночас, вона порекомендувала побувати на Подолі – одному з центральних районів Києва, який, на її думку, нагадує нью-йорський Бруклін з його чудовими місцями для відпочинку.

«Поділ – наймодніший район міста, і для цього є всі підстави. Перебуваючи у цьому районі, який самі місцеві мешканці називають «старим містом», далеко від шуму та суєти Хрещатика – головної вулиці Києва, розумієш, що Поділ більше схожий на Бруклін. Він такий же спокійний, з безліччю відмінних закладів, добре одягнений і крутий натовпом людей навколо», – зазначає Брієна Вілсон.

Вона звертає увагу на велику кількість різноманітних місць для відпочинку, і барна культура Києва, вважає вона, може задовольнити запити найвибагливіші смаки.

«Ходять чутки, що є навіть секретний «бар тільки для барменів», який відкривається о другій  години ночі, і в нього можуть входити лише місцеві мешканці, які працюють у міській барній індустрії. Я не можу ні підтвердити, ні спростувати ці плітки, але мені подобається сама ідея таємних барів», – написала Брієнні Вілсон.

На знімку: Київ. Поділ узимку.

Фото Андрія Кравченка

Читайте також