Харківські волонтери просять допомоги пораненим бійцям

07.06.2019 | 22:03

«Сестри милосердя» дякують усім за допомогу та небайдужість

Волонтери звертаються до громадян з проханням допомогти бійцям, які після поранень на Донбасі проходять лікування у Харківському військовому шпиталі.

Як повідомляє ARMIYA’UA, відповідний перелік речей опублікований на сторінці Facebook волонтерської групи «Сестра милосердя» АТО/Харків».

Бійцям терміново потрібна вода для реанімації з поїлками. Крім того, необхідні: вода у пляшках (газована, негазована – постійно), кава та чай. Також потрібні засоби для гоління, зубні пасти, освіжувачі повітря, спреї, легкі шкарпетки.

На сторінці FB містяться адреси, телефони, номери банківських карток, куди можна переказати гроші для допомоги бійцям, графіки приймання допомоги.

«На сьогодні наші воїни перебувають на лікуванні у багатьох лікарнях та медичних закладах Харкова», - інформують волонтери.

Зокрема, це військовий шпиталь, обласна лікарня, 23-тє відділення при 15 лікарні, інститут протезування, госпіталь ВВВ, Центр соціально-психологічної реабілітації воїнів АТО, членів їхніх родин, родин загиблих, зниклих безвісти та волонтерів.

За даними «Сестер милосердя», протягом 4-6 червня ц.р. для потреб бійців від громадян надійшло 12 550 грн.

Волонтери висловлюють подяку всім «за допомогу, турботу і небайдужість».

Читайте також

Битва за Україну. День сімсот п’ятнадцятий

08.02.2024 | 20:17

Велика війна України проти Росії. Майже десять років Україна протистоїть одній з найбільших армій світу та ось уже 2 роки героїчно чинить опір повномасштабній навалі московитів