Донбас. Обстріли тривають – загинув військовий, вісім поранених

23.06.2019 | 12:10

ОБСЄ: останніми днями російсько-окупаційні війська у 5 разів збільшили обстріли на Донеччині, в тому числі – на ділянках розведення сил

Внаслідок обстрілів з боку збройних формувань Російської Федерації минулої доби на Донбасі загинув український військовий, ще вісьмох було поранено.

Про це повідомляє пресцентр штабу ООС.

«За минулу добу один український військовослужбовець загинув, вісім чоловік отримали поранення», - йдеться у повідомленні.

Загалом збройні формування Російської Федерації 31 раз порушили режим припинення вогню. З них вісім разів – із застосуванням заборонених Мінськими угодами мінометів калібру 120 та 82 мм.

«Противник відкривав вогонь по наших захисниках з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї», - повідомляє пресцентр.

На кожен обстріл противник отримав адекватну відповідь з озброєння, що не суперечить Мінським домовленостям, наголошують у штабі ООС.

За даними розвідки, 22 червня одного окупанта було поранено, знищено БПЛА противника та пошкоджено бронемашину.

Повідлмляється , що станом на 21 червня ОБСЄ зафіксувала на Донеччині п'ятиразове збільшення обстрілів з боку російсько-окупаційних сил, в тому числі – на

ділянках розведення сил.

Читайте також

Битва за Україну. День сімсот п’ятнадцятий

08.02.2024 | 20:17

Велика війна України проти Росії. Майже десять років Україна протистоїть одній з найбільших армій світу та ось уже 2 роки героїчно чинить опір повномасштабній навалі московитів