Росія стягує до кордону з Україною танки та іншу важку техніку - відео очевидців

22.09.2019 | 23:37

Україна відводить свої війська від лінії розмежування на Донбасі з надією на дзеркальні заходи з боку Кремля

Росія нарощує кількість танків та іншої важкої техніки на кордоні з Україною.

Кілька відео руху військових колон у бік України біля Родіоновки Ростовської області за 15-25 км від кордону опубліковано в мережах останніми днями.

На записах видно, зокрема, як танки 72Б3 та Т-72Б3М, БМП-3, гаубиці «Акація» рухаються вздовж автостради у безпосередній близькості від російсько-українського кордону.

Відповідне відео, зняте у Ростовській області, виклав у мережу і офіцер ЗСУ Анатолій Штефан (Штирліц), повідомляє «Інформаційни спротив».

«19 вересня 2019 року. Село Родіоновка Ростовської області. Колона важкої російської бронетехніки в 15 км від кордону з Україною. Військові навчання, демонстрація сили, ротація або стягує війська до кордону? Останні дні у відкритих джерелах з'являються все частіше такі відео з різних напрямків прикордонних районів. Тому готовими треба бути постійно», - зазначив офіцер ЗСУ.

Українські ЗМІ пишуть, що пересування військ РФ пов'язане швидще за все з невдоволенням Кремля переговорами у Мінську, зокрема, відмовою України підписати так звану формулу Штайнмайера.

Водночас повідомляється, щоУкраїна відводить свої збройні сили від лінії розмежування на Донбасі з надією на дзеркальні заходи з боку агресора.

Читайте також

Битва за Україну. День сімсот п’ятнадцятий

08.02.2024 | 20:17

Велика війна України проти Росії. Майже десять років Україна протистоїть одній з найбільших армій світу та ось уже 2 роки героїчно чинить опір повномасштабній навалі московитів