Росія випробовує на Донбасі нові зразки зброї – розвідка

25.11.2019 | 20:58

За даними української розвідки, окупанти відпрацьовують завдання у складі снайперських та розвідувальних груп

Росія використовує окуповані території Донбасу як полігон для підготовки спецназу та випробовування нової зброї.

Про це інформує військова розвідка України.

«За повідомленням Головного управління розвідки Міністерства оборони України, командування ЗС РФ продовжує використовувати тимчасово окуповану територію у Донецькій та Луганській областях як полігон для підготовки в бойових умовах особового складу підрозділів спеціального призначення ЗС РФ та випробування нових зразків озброєння»,  - повідомив на брифінгу речник Міноборони Дмитро Гуцуляк.

Зокрема, зазначив він, «минулого тижня до з’єднань та частин 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК ЗС РФ прибули російські спецназівці із засобами технічної розвідки та снайперськими гвинтівками, у т.ч. невстановленого зразка».

За даними розвідки, кадрові військовослужбовці ЗС РФ вивчали обстановку у районах передових позицій з використанням завезеного ними обладнання та виконували завдання у складі снайперських пар та розвідувальних груп.

Читайте також

Битва за Україну. День сімсот п’ятнадцятий

08.02.2024 | 20:17

Велика війна України проти Росії. Майже десять років Україна протистоїть одній з найбільших армій світу та ось уже 2 роки героїчно чинить опір повномасштабній навалі московитів