«Кролікі» нехай їдуть пастися за Урал до Сибіру або в тундру - соцмережі

21.01.2020 | 17:12

Користувачі соцмереж досить гостро реагують на можливі гастролі в Україні одіозного дуету гумористів

Виступ російсько-українського гумористичного дуету Володимира Данильця та Володимира Мойсеєнка «Кролики» скасували у Броварах та ще в кількох містах України.

Про це пишуть Texty.org з посиланням на різні джерела.

Гурт, який звинувачують в українофобії та участі в ефірах пропагандистських російських телеканалів, запланував турне Україною в лютому 2020 року.

Зокрема, концерт «Кроликів» у Броварах анонсували на 24 лютого, але компанія-організатор скасувала захід, після реакції місцевої влади, остерігаючись можливого конфлікту в суспільстві. Жодного квитка у Броварах не було продано.

Процес продажу квитків зупинився у Фастові, Каневі та Переяславі. Водночас, через інтернет придбати квитки досі можна на концерти в Білгород-Дністровському, Смілі, Южному та Олександрії.

Дует «Кролики» в Україні звинувачують в українофобії. Зокрема через те, що Володимир Данилець робив неоднозначні висловлювання щодо української мови. Його дружина нібито засуджувала військові дії проти бойовиків на Донбасі.

Дует регулярно з’являється на російському телебаченні. На пропагандистському телеканалі «Росія» разом із Наталею Корольовою тріо виконало сатиричну пісню, що висміює заборону на польоти в Україну російських авіаперевізників.

Керівник компанії-організатора виступів «Кроликів» в Україні ТОВ «Проконцерт» Олег Єжель висловлює невдоволення ситуацією, що склалася навколо концертів дуету і відкидає всі звинувачення в бік артистів. Він зауважує, мовляв, СБУ не має претензій до дуету. Водночас, СБУ не змогла оперативно дати свого коментаря пресі.

За словами Єжеля, концерти «Кроликів» можуть відбутися на півдні України. Але він не називає, де саме.

Як відомо, Володимир Данилець і Володимир Мойсеєнко потрапили до бази сайту «Миротворець» як особи, що становлять загрозу національній безпеці України.

Раніше концерти «Кроликів» в Україні вже викликали збурення в суспільстві. Зокрема, кілька років тому активісти зірвали виступ дуету в Трускавці.

Можливу появу двох артистів досить емоційно засуджують, зокрема, користувачі соцмереж.

«Цих нафталінових нездар на гарматний постріл не можна допускати до України, занадто великий сморід від них «руськага міра», тож нехай гастролюють за Уралом», - написав один із читачів.

Подекуди є й такі гості коментарі: «Кролики нехай їдуть пастися за Урал до Сибіру і подалі в тундру…».

Читайте також

Битва за Україну. День сімсот п’ятнадцятий

08.02.2024 | 20:17

Велика війна України проти Росії. Майже десять років Україна протистоїть одній з найбільших армій світу та ось уже 2 роки героїчно чинить опір повномасштабній навалі московитів