На головному танкобудівному заводі України – новий керівник

15.10.2015 | 19:53
Виробничий цех заводу ім. Малишева. Фото Володимира Кравченка

«Зміни, що відбуваються в оборонно-промисловій галузі, вселяють надію на краще» - представник ОПК

Державне підприємство «Завод ім. Малишева», що є головним виробником бронетехніки в Україні, отримало нового керівника.

Як повідомили ARMIYA’UA в адміністрації оборонного підприємства, виконуючим обов’язки генерального директора заводу призначений Олександр Хлань.

«Зміни, що відбуваються на підприємстві, як і в усій оборонно-промисловій галузі, вселяють надію на краще», - прокоментував призначення представник українського ОПК.

Як раніше повідомлялося,  останнім часом Державний концерн «Укроборонпром» проводить кадрові конкурси на заміщення вакантних посад керівників підприємств-учасників Концерну.

Довідка. ДП «Завод ім. Малишева» – основний виробник бронетехніки в Україні. У співпраці з Харківським конструкторським бюро з машинобудування ім. Морозова та Харківським конструкторським бюро з двигунобудування підприємство випускає сучасні зразки спеціальних гусеничних та колісних машин військового призначення, а також пропонує програми модернізації техніки, що перебуває на озброєнні багатьох країн світу. Основні напрями виробництва ДП «Завод ім. Малишева»: важка бронетехніка (танк «Оплот», БРЕМ-84, модернізація танків Т-64, Т-72, Т-54/55/62), легка бронетехніка (БТР-3У, БТР-4, БТР «ДОЗОР-Б», модернізація БТР-60/70, БТР-50, БМП-2), бойові модулі для легкої бронетехніки. Завод ім. Малишева входить до складу Державного концерну «Укроборонпром».

На знімках: (унизу) новітня продукція українського ОПК – танк «Оплот» і бронетранспортер БТР-4.

Фото Андрія Кравченка

Читайте також