Київський бронетанковий завод осучаснить українську техніку

26.11.2015 | 17:08
Бронетранспортер БТР-3 з бойовим модулем «Штурм»

Проведено переговори з польськми та турецькими компаніями-партнерами

Держпідприємство «Київський бронетанковий завод», що входить до складу Державного концерну «Укроборонпром», оснастить українську бронетехніку сучасним та необхідним для вітчизняних військових обладнанням.

Відповідні переговори з компаніями-партнерами провело керівництво підприємства, повідомляє прес-служба Концерну.

З турецькою компанією Aselsan обговорили можливість використання елементів оптико-електричного прицільного комплексу. Із  польською компанією РСО - технології виробництва та оснащення бронетанкової техніки оптичними пристроями. Також керівництво заводу присвятило низку зустрічей щодо поставки гідравлічних вузлів та агрегатів до бронетранспортера БТР-3Е1.

Як заявляв раніше заступник генерального директора з розвитку ДК «Укроборонпром» Артур Херувімов, за рік концерн зробив практично неможливе і підняв українську оборонну промисловість із руїн.

Сьогодні вітчизняний ОПК вже може задовольняти потреби української армії. Пріоритетом Концерну стає виробництво сучасної високотехнологічного зброї.

Як повідомлялося, Київський бронетанковий завод за рік збільшив виробництво у 4 рази. На підприємстві проводять поточний ремонт і відновлення танків Т-64, бронетранспортерів БТР-70 та БТР-80, а також виготовляють БТР-3. Фахівці заводу здійснюють ремонт танкових двигунів.

Від початку року на ДП «КБТЗ» обладнані навчальні місця для додаткового підвищення кваліфікації технічного персоналу Збройних сил України та інших силових структур.

На знімку: модернізований на Київському бронетанковому заводі БТР-3 з бойовим модулем «Штурм».

Читайте також