У Міністерстві оборони України триває робота над Державним оборонним замовленням на 2016 рік

26.01.2016 | 10:21
Фото Андрія Кравченка

Опрацьовано 27 проектів додаткових угод на суму понад 840 млн грн

У Міністерстві оборони України триває робота над створенням Державного оборонного замовлення на 2016 рік.

Про це у вівторок, 26 січня, під час брифінгу в Українському кризовому медіа центрі повідомила речник МОУ підполковник Оксана Гаврилюк.

За її словами, підготовлені Міністерством оборони пропозиції щодо показників державного оборонного замовлення передані до Міністерства економічного розвитку і торгівлі України.

«Щоб не втрачати темпів роботи, на сьогодні Міністерство оборони опрацювало вже 27 проектів додаткових угод до діючих контрактів щодо взяття зобов’язань на суму, яка перевищує 840 мільйонів гривень, - повідомила Гаврилюк.

Вона зазначила, що реєстрація цих зобов’язань здійснюватиметься після затвердження ДОЗу на 2016 рік.

Гаврилюк також повідомила, що цього тижня ремонтно-відновлювальні бригади Збройних Сил України повернули до строю 240 одиниць озброєння та військової техніки, у тому числі бойові машини, гаубиці, танки, гармати, протитанкові комплекси, а також автомобільну техніку.

Як повідомляє сайт Міноборони, всього з початку АТО військові ремонтники та бригади державних підприємств відновили понад 35,5 тисяч одиниць ОВТ, із яких майже 34 тисячі повернули до строю ремонтно-відновлювальні бригади Збройних сил України.

На знімку: працівники Харківського КБ ім. Морозова відвантажують танк «Оплот» з території заводу ім. Малишева.

Фото Андрія Кравченка

Читайте також