Авіакомпанія МАУ збільшить частоту польотів за маршрутом Харків – Тель-Авів

18.05.2016 | 11:43

Рішення ухвалене у зв'язку зі зростаючою популярністю напрямку

З 27 липня 2016 року найбільший авіаперевізник України – авіакомпанія МАУ – збільшить частоту польотів за маршрутом Харків – Тель - Авів – Харків з двох до трьох рейсів на тиждень.

Таке рішення ухвалено у зв'язку зі зростаючою популярністю даного напрямку, повідомляє прес-служба Міжнародного аеропорту «Харків».

Польоти будуть виконуватися на літаках Boeing-737 по понеділках, середах та неділях. Час відправлення з Міжнародного аеропорту «Харків» 21.15, прибуття в аеропорт Бен Гуріон 00.30 (за місцевим часом).

Ціна квитка в обидва боки без урахування вартості багажу становитиме від $ 208 .

Довідка. Міжнародний аеропорт «Харків» – один із ключових об'єктів столиці Слобожанщини, який був реконструйований в рамках підготовки до проведення фінальної частини Чемпіонату Європи з футболу 2012 року. Розмір нової злітно-посадкової смуги 2500 х 45 м. Старт масштабному проекту був даний 1 квітня 2008 року, коли компанія «Нью Системс АМ» (група DCH, власник – відомий український бізнесмен, генеральний інвестор і координатор підготовки Харкова до Євро-2012, в 2005-2012 рр. – президент ФК «Металіст» Олександр Ярославський) виграла конкурс на довготермінову оренду цілісного майнового комплексу Харківського аеропорту.

Реконструкція Міжнародного аеропорту «Харків» здійснена у форматі приватно-державного партнерства. Загальна сума інвестицій Олександра Ярославського в проект становить $ 107,2 млн. (аеровокзальний комплекс та прилегла територія). Сума фінансування, виділеного з Державного бюджету на реконструкцію аеродромного комплексу, – $ 191,3 млн.

Читайте також