Міністр оборони чекає на бойову техніку для армії України (фото)

19.08.2016 | 17:24
Міністр оборони України Степан Полторак, 2015 р. Фото Андрія Кравченка

Техніка після параду в Києві піде на укомплектування частин і підрозділів ЗСУ

Найближчими днями підприємства українського оборонного комплексу передадуть Збройним силам України нове озброєння та військову техніку.

Як передає кореспондент ARMIYA’UA, про це у п’ятницю, 19 серпня, повідомив вітчизняним та іноземним журналістам міністр оборони України Степан Полторак.

За його словами, бойову техніку напередодні Дня Незалежності передасть війську президент України Петро Порошенко.

«23 числа президент України, верховний головнокомандувач вручить понад 150 одиниць бойової техніки в Чугуєві. Одразу цю техніку перевірять на навчаннях, і ця техніка одразу піде на фронт», - повідомив Полторак під час репетиції параду до Дня Незалежності в Києві.

Генерал армії зазначив, що і техніка, котра бере участь у репетиціях параду, також буде передана на укомплектування діючих частин українського війська.

«Ця техніка після параду також піде на укомплектування частин і підрозділів», - сказав Полторак.

Як повідомлялося раніше, на параді до Дня Незалежності 24 серпня 2016 року центром Києва пройде близько 200 одиниць військової техніки.

За даними Міноборони, у 2016 році Збройні сили України отримають понад 6 тисяч одиниць озброєння та військової техніки та майже 2,5 мільйона одиниць боєприпасів.

На знімках: (угорі) міністр оборони України Степан Полторак - в уряді Арсенія Яценюка, 2015 р.; (внизу) військова техніка прибуває до Києва для участі у військовому параді до 25-ї річниці з Дня Незалежності України. Київ, серпень 2016 р.

Фото Андрія Кравченка

Читайте також