Оборонний бюджет-2017 спрямують на реформування та розвиток ЗСУ - Полторак

15.09.2016 | 19:51

Кошти частково підуть на оновлення зброї та військової техніки

Оборонний бюджет на 2017 рік буде спрямовано на реформування та розвиток Збройних cил України.

Як повідомляє прес-служба Міністерства оборони України, про це заявив міністр оборони, Степан Полторак під час обговорення питань фінансування потреб ЗСУ 2017 року на спільному засіданні колегії Міноборони та комітету Верховної ради України з питань національної безпеки і оборони.

Парламентський комітет підтримав позицію Міноборони та рішення РНБО щодо оборонного бюджету на 2017 рік. Також Комітет схвалив клопотання Міноборони щодо виділення додаткових коштів на потреби Збройних Сил.

За словами міністра, «обговорений фінансовий ресурс дасть можливість забезпечити виконання завдань, покладених на Збройні сили України та частково поповнити військові частини оновленими зразками озброєння і військової техніки».

Також наступного року планується спрямовувати фінансові ресурси на відновлення потенціалу ВМС, розвиток Сил спеціальних операцій, оновлення полігонної бази підготовки військ, ремонт озброєння і військової техніки та продовження розпочатих реформ, щодо переходу військ на стандарти НАТО.

Фото прес-служби МОУ

Читайте також