Керівники України взяли участь у жалобній церемонії з ушанування пам'яті жертв трагедії Бабиного Яру

29.09.2016 | 21:19
Фото Андрія Кравченка

Учасники заходів вшанували хвилиною мовчання пам'ять невинно вбитих 

Керівники України взяли участь у заходах з ушанування пам’яті жертв трагедії Бабиного Яру, які відбулися у четвер, 29 вересня, у Києві на території Національного історико-меморіального заповідника «Бабин Яр».

У жалобній церемонії взяли участь президент України Петро Порошенко, прем'єр-міністр Володимир Гройсман, голова Верховної Ради Андрій Парубій, Київський міський голова Віталій Кличко, члени Кабінету міністрів України, представники Адміністрації Президента, глави іноземних делегацій, представники іноземних держав та урядів, дипломати, керівники міжнародних організацій, родичі загиблих, а також свідки трагедію в Бабиному Яру.

Учасники заходів вшанували хвилиною мовчання пам'ять невинно вбитих та встановили лампадки до пам’ятного знаку «Менора».

На знімку: міністр оборони України Степан Полторак серед членів Кабінету Міністрів на жалобній церемонії з ушанування пам'яті жертв трагедії Бабиного Яру, Київ, 29 вересня 2016 року.

Фото Андрія Кравченка

Читайте також

Революція Гідності. Згадаймо головне

21.11.2021 | 12:28

Ніколи не кажіть, що ідеали Майдану сплюндровані, його надії не справдилися, а рішення не виконані. Це – неправда!  / Укрінформ підготував матеріал до видатної дати