Відбір до ЧС-2018: Україна втрачає перемогу у матчі з Туреччиною

06.10.2016 | 23:34

Кращим гравцем матчу експерти УЕФА назвали нападника збірної України Артема Кравця

Збірна України зіграла унічию з командою Туреччини у матчі другого туру відбору до Чемпіонату світу з футболу 2018 року.

2:2 – такий рахунок матчу, який щойно завершиався у турецькому місті Конья.

Українці забили першими, а вже на 27-й хвилині на табло висвітлилося 2:0.

Наприкінці першого тайму турки скоротили рахунок, забивши гол на останній – доданій хвилині.

Підопічним Андрія Шевченка не вдалося утримати перемогу – у 2-му таймі турки виглядали краще, і гол на 81-й хвилині у ворота П’ятова виглядав цілком логічним.

Кращим гравцем матчу Туреччина - Україна експерти УЕФА назвали нападника «Гранади» українця Артема Кравця, права на якого належать «Динамо».

«Емоції зараз негативні, адже досить добре грали, були моменти у нас, і повинні були доводити матч до переможного кінця. Не буду обговорювати рішення арбітра по пенальті, але вважаю, що ми швидше втратили два очки, ніж придбали одне...Міг забивати і третій гол в кінці першого тайму, але не реалізував – це моя вина... Ввважаю, що в цій грі було багато позитивних моментів. Думаю, ми більше заслуговували на перемогу», – сказав Кравець в ефірі телеканалу «Футбол 1», - коментуючи гру.

Група І

Туреччина - Україна - 2:2

Голи: Туфан, 45+1, Чалханоглу, 81 (пен) - Ярмоленко, 24 (пен), Кравець, 27.

Туреччина: Бабаджан, Озбайракли, Балта (Айхан, 46), Топрак, Чалханоглу, Топал, Туфан (Шен, 77), Еркін, Мор, Унал (Джігерджі, 46 ), Тосун.

Україна: Пятов, Бутко, Кучер, Ордець, Соболь, Степаненко, Коваленко, Зінченко (Сидорчук, 46), Ярмоленко, Коноплянка (Петряк, 81), Кравець (Зозуля, 73).

Попередження: Еркін, 23, Чалханоглу, 47, Мор, 87 - Ордець, 54, Сидорчук, 79, Соболь, 82, Зозуля, 87.

За підсумками двох матчів відбору до ЧС-2018 (у першій грі нічия з командою Ісландії, 1:1) збірна України набрала 2 очки.

Матч 3-го туру Україна - Косово відбудеться  9 жовтня у польському Кракові.

Фото сайту ФФУ

Читайте також