Андрій Куликов візьме участь у конкурсі на посаду Голови правління НСТУ

17.02.2017 | 12:57

Дату заслуховування претендентів на посаду керівника НСТУ оголосять до 13 квітня 2017 року

Андрій Куликов, голова правління ГО «Громадське радіо», професійний радіо- та телеведучий, візьме участь у конкурсі на посаду голови правління Національної суспільної телерадіокомпанії України.

Про це повідомляє «Громадське радіо».

2 лютого 2017 року Наглядова рада НСТУ ухвалила рішення про оголошення конкурсу на посаду голови правління НСТУ.

До 13 квітня 2017 року НСТУ оголосить дату заслуховування претендентів на посаду голови правління.

Згідно з вимогами Закону України «Про Суспільне телебачення і радіомовлення» голова правління суспільного мовника обирається на конкурсних засадах Наглядовою радою НСТУ на 4 роки. Обрання відбувається шляхом прямого, рівного, таємного голосування членів Наглядової ради НСТУ з-поміж претендентів, допущених до участі у конкурсному відборі.

Документи для участі в конкурсі на посаду керівника НСТУ приймаються до 16 березня.

Андрій Куликов – відомий український журналіст, радіо- та телеведучий. За освітою спеціаліст з міжнародних відносин/референт-перекладач англійської мови. Після закінчення Київського державного університету (1979) працював у газеті «The News from Ukraine». З 1992 р. – продюсер Української служби радіо ВВС у Лондоні. З 1996 р. працював у ММЦ-Інтерньюз у Києві, в Телевізійній Службі Новин на каналі «1+1», на Новому каналі, з 2000 р. вів авторську програмою «Нічна драматургія» на каналі СТБ. Після 2-го етапу роботи на радіо Української служби ВВС у Лондоні працював як ведучий ток-шоу «Свобода слова» на каналі ICTV та автор музичної програми «Пора року» на Радіо «Ера FM», експертом проекту ЄС «Розвиток медіа-навичок» та викладачем у Київському інституті журналістики та Маріупольському державному університеті.

Кілька разів був лауретом премії «Телетріумф» як ведучий та у складі команди програми «Свобода слова».

2013 року Андрій Куликов став одним із ініціаторів перезапуску оновленого «Громадського радіо». До цього часу – голова правління ГО «Громадське радіо». Виступає ведучим прямого ефіру.

Читайте також

Революція Гідності. Згадаймо головне

21.11.2021 | 12:28

Ніколи не кажіть, що ідеали Майдану сплюндровані, його надії не справдилися, а рішення не виконані. Це – неправда!  / Укрінформ підготував матеріал до видатної дати