В Україну насувається негода

15.03.2017 | 18:34

У багатьох областях пройдуть дощі та мокрий сніг. Поліцейські закликають водіїв бути максимально уважними та обережними 

Упродовж наступних трьох днів 16-18 березня в Україні суттєво погіршиться погода.

На значній території країни очікуються дощі, мокрий сніг, поривчастий вітер та зниження температури повітря.

Як пише синоптик Наталка Діденко, мокрий сніг найбільш імовірний у західних областях, також на Житомирщині, Київщині, Чернігівщині, Черкащині, Полтавщині, в районі Кропивницького та Вінниці. Вітер буде  колючим та поривчастим.

«Цікаво, що деякі схеми дають на завтра місцями грози. Ну, не знаю, не знаю. Я більше вірю в мокрий сніг, але якраз на стику сезонів та при проходження фронту все можливо. Температура.  Щоб якесь суттєве зниження, так навряд. Проте хмарність з опадами не дадуть стовпчикам термометрів піднятися впродовж четверга вище +4+8 градусів. Найближчої ночі взагалі від 2° морозу до 4° тепла», - написала Діденко.

У Києві четвер буде також дощовим і холодним, вночі 1°-3° тепла, вдень +4+6 градусів, не виключений мокрий сніг.

За прогнозом Управління безпеки дорожнього руху Департаменту превентивної дії Нацполіції, завтра, 16 березня, йтимуть дощі (на півдні, вночі і на сході країни невеликі), у західних, північних та центральних областях – з мокрим снігом.

У п’ятницю, 17 березня, дощитиме зі снігом по всій Україні, крім західних областей.

Натомість у суботу, 18 березня, вночі дощі та мокрий сніг обіцяють на заході країни, вдень у західних та східних областях – дощі, у північних, Вінницькій та Черкаській областях місцями невеликий дощ.

Поліцейські просять учасників дорожнього руху бути максимально уважними та обережними під час негоди.

Читайте також

Революція Гідності. Згадаймо головне

21.11.2021 | 12:28

Ніколи не кажіть, що ідеали Майдану сплюндровані, його надії не справдилися, а рішення не виконані. Це – неправда!  / Укрінформ підготував матеріал до видатної дати