На Донбасі загинули троє українських бійців, ще вісім - поранені

20.03.2017 | 18:25
Найбільше обстрілів позицій ЗСУ терористами з використанням важкого озброєння зафіксовано на маріупольському напрямку

У понеділок, 20 березня, станом на 18:00 в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі загинули троє українських військових, ще вісім зазнали поранень.

Про це повідомляє Espreso.tv з посиланням на прес-центр штабу АТО.

Найбільше обстрілів позицій ЗСУ терористами з використанням важкого озброєння зафіксовано на маріупольському напрямку.

О 9:30 у районі Водяного відбулося бойове зіткнення з ДРГ ворога, згодом російські окупанти застосували важке озброєння – РСЗВ БМ-21 «Град», артилерію калібру 152 мм та 122 мм. По укріпленнях неподалік теж била артилерія 122-мм калібру. Поблизу Широкиного ворог вів вогонь з мінометів та БМП.

На донецькому напрямку в районі Авдіївки російські окупанти обстріляли позиції з кулеметів великого калібру, а згодом долучили танк. По шахті Бутівка бойовики гатили з мінометів калібру 120 мм, а поблизу Луганського стріляли з автоматичних гранатометів.

На луганському напрямку по позиціях неподалік Троїцького ворог вів вогонь з мінометів калібру 82 мм та 120 мм, автоматичних гранатометів та кулеметів. Поблизу Новозванівки та Кримського терористи стріляли з СПГ, а в районі Трьохізбенки – з протитанкового ракетного комплексу.

Нагадаємо, раніше в штабі АТО повідомили про сьогоднішні втрати росіян на Донбасі - 6 бойовиків убитими, 9 пораненими.

Архівне фото

Читайте також

Битва за Україну. День сімсот п’ятнадцятий

08.02.2024 | 20:17

Велика війна України проти Росії. Майже десять років Україна протистоїть одній з найбільших армій світу та ось уже 2 роки героїчно чинить опір повномасштабній навалі московитів