У Києві відкрилася перша школа плавання для підготовки чемпіонів

21.03.2017 | 15:24

Навіть розпочавши тренування з нуля, за півроку можна досягти необхідного рівня для участі в міжконтинентальному запливі Bosphorus Cross Continental Race

У Києві відкрилася перша школа плавання, яка готуватиме чемпіонів.

Про це повідомляє прес-служба столичного фітнес-клубу «Подольський».

«Для тих, хто все життя мріяв підкорити вершину спортивних лаврів, відкрилася перша в Києві школа плавання, де можна реалізувати давню мрію», - йдеться у повідомленні.

Його автори нагадують знайомі багатьом слова розчарування: «Так, займався в дитинстві спортом, батьки покладали надії .., а я веду звичайне офісне життя». Чи не пізно все змінити?

У школі плавання Podolskiy Swimming Team кожен робить собі виклик. Мета – підкорити Босфор.

На перший погляд здається, що проплисти 6,5 км і подолати шлях від Азії до Європи не під силу звичайній людині, однак факти говорять про інше. З кожним роком стає все більше й більше людей, які не побоялися кинути собі виклик і показали відмінні результати.

Вік та підготовка не мають значення. Навіть почавши тренування з нуля, можна за півроку досягти необхідного рівня для участі в міжконтинентальному запливі Bosphorus Cross Continental Race.

Як повідомляла ARMIYA’UA, 2016 року протоку Босфор перепливла велика група українських плавців, які пройшли підготовку у клубі «Подольський».

На знімках: (угорі) команда плавців України, яка перепливла Босфор 24 липня 2016 року; (внизу) Босфор, міжконтинентальний заплив, 24.07.2016.

Читайте також

Революція Гідності. Згадаймо головне

21.11.2021 | 12:28

Ніколи не кажіть, що ідеали Майдану сплюндровані, його надії не справдилися, а рішення не виконані. Це – неправда!  / Укрінформ підготував матеріал до видатної дати