На Донбасі загинули троє українських бійців

27.03.2017 | 08:01

Ситуація в районі бойових дій ускладнюється. Минулої доби російсько-терористичні війська 88 разів обстріляли позиції Збройних сил України

У неділю, 26 березня, в боях з агресором на сході України загинуло троє українських бійців, вісім зазнали поранень.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

«За минулу добу троє українських воїнів загинули, вісьмох було поранено», - йдеться у повідомленні.

Згідно зі зведенням на 06.00 27 березня 2017 року «ситуація у районі проведення АТО ускладнюється. За минулу добу російсько-терористичні війська 88 разів обстріляли позиції Збройних сил України».

Найбільша кількість обстрілів була зафіксована на Маріупольському напрямку. Центрами вогневого протистояння були Широкине та Водяне, захисників яких ворог обстрілював з артилерійських систем калібру 122 мм, зі 120-мм мінометів, гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів. Крім того, у Широкиному по морських піхотинцях бив танк, та вели вогонь снайпери. З мінометів калібру 120 мм ворог обстрілював оборонців Гнутового, Павлополя, Лебединського та Талаківки. З озброєння БМП російсько-окупаційні підрозділи гатили в районі Новотроїцького. Поблизу Красногорівки та Мар'їнки противник активно застосовував гранатомети та великокаліберні кулемети.

Гаряче учора було і на Донецькому напрямку, де по українських воїнах противник застосував практично весь арсенал важкого озброєння. По захисниках Троїцького російсько-окупаційні війська гатили зі 152 мм артилерійських систем, мінометів калібру 120- та 82 мм. Також міномети калібру 120 мм ворог застосовував під Авдіївкою та Луганським. З 82 мм мінометів бив по оборонцям Кам’янки, Верхньоторецького та Авдіївки. Танк обстрілював наших захисників у районі Кам’янки, а БМП – опорні пункти поблизу Верхньоторецького та Пісків. Активізація ворожих снайперів спостерігалась поблизу Троїцького.

На Луганщині з ПТРК ворог обстріляв захисників Новозванівки. По оборонцях Новоолександрівки, Катеринівки та Кримського вів вогонь з гранатометів.

З РСЗВ «Град-П» російсько-окупаційні війська обстріляли вчора житлові квартали Авдіївки.

Аби придушити вогневу активність ворога наші підрозділи відкривали вогонь у відповідь.

Архівне фото

Читайте також

Битва за Україну. День сімсот п’ятнадцятий

08.02.2024 | 20:17

Велика війна України проти Росії. Майже десять років Україна протистоїть одній з найбільших армій світу та ось уже 2 роки героїчно чинить опір повномасштабній навалі московитів