Україна втратила двох бійців – штаб (доповнена)

29.03.2017 | 20:34

Ситуація на Донбасі залишається напруженою, російсько-терористичні війська продовжують грубо порушувати Мінські угоди. З початкe доби зафіксовано 35 обстрілів

У боях з агресором на Донбасі загинули двоє українських військових.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО в середу, 29 березня.

«В результаті бойових дій загинув військовослужбовець однієї з механізованих бригад, підрозділ якої виконує бойові завдання на Донецькому напрямку, недалеко від населеного пункту Луганське. За попередньою інформацією, військовослужбовець загинув від кулі ворожого снайпера», - йдеться у повідомленні.

Внаслідок обстрілу позицій сил АТО в районі населеного пункту Попасна із забороненого Мінськими домовленостями озброєння – мінометів калібру 120мм – важкі осколкові поранення отримав військовослужбовець Збройних сил України.

«Пораненого бійця терміново доправили до Попаснянської міської лікарні, втім врятувати його життя лікарям не вдалося», - повідомляє прес-центр.

За даними прес-центру, «ситуація в районі проведення АТО залишається напруженою, російсько-терористичні війська продовжують грубо порушувати Мінські угоди. З початком доби зафіксовано 35 обстрілівВпродовж дня на різних напрямках зафіксовано застосування противником важкого озброєння: артилерії 122мм, мінометів калібру 120мм та 82мм».

Як повідомив у Facebook львів’янин Sviatoslav Smuk, 29 березня 2017 року поблизу Попасної загинув 20-річний Богдан Кубішин, боєць 24-ї механізованої бригади, з Львівської області (с. Довгомостиська).

Архівні фото

Читайте також

Битва за Україну. День сімсот п’ятнадцятий

08.02.2024 | 20:17

Велика війна України проти Росії. Майже десять років Україна протистоїть одній з найбільших армій світу та ось уже 2 роки героїчно чинить опір повномасштабній навалі московитів