В столиці України 6-7 квітня пройде 10-й Київський безпековий форум

04.04.2017 | 12:18

На порядку денному - обговорення глобальних безпекових тенденцій та викликів у сучасних міжнародних відносинах

Ювійлейний 10-й Київський безпековий форум пройде в столиці України 6-7 квітня.

Як повідомили ARMIYA’UA у прес-службі Форуму, у ньому візьмуть понад 600 міжнародних та українських лідерів, представників політичних, ділових та громадських кіл із понад 20 країн світу.

Учасники обговорять глобальні безпекові тенденції та виклики в сучасних міжнародних відносинах.

Цього року основна тема Форуму буде присвячена останнім подіям в Україні та біля її кордонів, їх передумовам, і можливим наслідкам для держави, регіону, Європи, для світу в цілому.

Українські та міжнародні фахівці спрогнозують можливі сценарії розвитку подій та їх наслідки, а також дадуть експертні рекомендації щодо забезпечення стабільності та безпеки Європи і сусідніх регіонів у майбутньому.

Захід проводиться за підтримки Центру інформації та документації НАТО в Україні, Фонду Маршала, Фонду Віктора Пінчука та Королівського інституту міжнародних відносин (Великобританія) «Chatham House».

Щорічний міжнародний захід «Київський Безпековий Форум», започаткований Фондом Арсенія Яценюка «Відкрий Україну» у 2007 році, є платформою для дебатів із найактуальніших питань безпеки в Європі та Чорноморському регіоні. Метою Форуму є посилення співробітництва у сфері безпеки між Європейським союзом та Чорноморським регіоном, підвищення рівня обізнаності про розвиток безпеки серед ключових гравців, посилення ролі незалежних та неурядових акторів у вирішенні безпекових проблем в Європі.

На знімку: 5-й Київський безпековий форум для молоді, 9 лютогт 2017 року.

Фото Андрія Кравченка

Читайте також