Розпочав роботу 10-й Київський безпековий форум

06.04.2017 | 10:14

Ключовою темою кожного обговорення буде справа підтримки України та протидії російській агресії як проти нашої держви, так і демократичного західного світу

Сьогодні, 6 квітня, в столиці України розпочав роботу 10-й Київський безпековий форум. У ньому візьмуть участь понад 600, експертів, політиків, дипломатів, урядовців, з яких понад 100 закордонних гостей із понад 20 країн світу, повідомиляє прес-служба Форуму,

Глави урядів, топ-політики, дипломати, парламентарії та посадовці, міжнародні експерти та відомі інтелектуали обговорюватимуть питання захисту України та європейської і світової безпеки у рамках Десятого Київського безпекового форуму.

Як передає кореспондент ARMIYA’UA, у першій половині дня четверга, 6 квітня, очікуються виступи президента України Петра Порошенка, голови уряду Володимира Гройсмана, екс-прем'єр-міністра, лідера партії Народний фронт Арсенія Яценюка.

Згідно з повідомленням прес-служби, прем’єр-міністри Латвії, Литви, Естонії та України, нинішні і колишні керівники Міністерств оборони Литви, Польщі і Словаччини, високі представники Європейського та європейських парламентів, високопоставлені дипломати Сполучених Штатів, Великої Британії, Німеччини, провідні безпекові експерти з Вашингтона, Брюсселя, Парижа, Берліна, а також українські державні, політичні та громадські діячі стануть учасниками 10-го Київського безпекового форуму.

У центрі уваги цьогорічного форуму – нові безпекові реалії, які формуються на євроатлантичному просторі, наслідки політичних змін у Сполучених Штатах, очікувані сценарії розвитку політичних процесів у рамках ЄС, а також питання посилення євроатлантичної солідарності та самої безпеки нашого простору у відповідь на нові загрози.

Ключовою темою кожного обговорення буде, безумовно, справа підтримки України та протидії російській агресії як проти нашої держви, так і демократичного західного світу.

Організатор Форуму – Фонд Арсенія Яценюка «Відкрий Україну».

Читайте також