Президент Порошенко затвердив програму співпраці Україна-НАТО на 2015 рік

23.04.2015 | 12:47
Фото Андрія Кравченка

Кабмін та МЗС наприкінці року мають відзвітувати 

Президент України Петро Порошенко затвердив річну національну програму співробітництва Україна-НАТО на 2015 рік. Про це йдеться в указі Президента № 238/2015, опублікованому на офіційному сайті глави держави.

Зокрема, указом передбачається:

1. Затвердити річну національну програму співробітництва Україна-НАТО на 2015 рік (далі - річна національна програма).

2. Кабінету міністрів України забезпечити координацію діяльності центральних органів виконавчої влади з виконання річної національної програми.

3. Центральним органам виконавчої влади за участю інших державних органів, залучених до виконання річної національної програми, подати до 10 січня 2016 р. Кабінету міністрів України звіти, а Міністерству закордонних справ України інформацію про виконання річної національної програми для дальшого інформування президента України.

4. Державному комітету телебачення і радіомовлення України, Міністерству закордонних справ України, Міністерству оборони України, іншим центральним органам виконавчої влади за участю інших державних органів, залучених до виконання річної національної програми, органів місцевого самоврядування забезпечити регулярне інформування громадськості про хід і результати її виконання.

Як раніше повідомлялося, НАТО готове розглянути заявку України на вступ, коли вона буде подана.

Фото Андрія Кравченка

Читайте також