Голіфілд, Вайлдер та Льюїс коментуватимуть бій Джошуа - Кличко

17.04.2017 | 09:12

Бій відбудеться в Лондоні на стадіоні «Вемблі» 29 квітня На кону – титули чемпіона світу у суперважкій вазі за версіями IBF, WBA Super та IBO

Чемпіон WBC у суперважкій вазі Деонтей Вайлдер, а також легенди професійного боксу Леннокс Льюїс та Евандер Голіфілд працюватимуть телеекспертами під час боксерського поєдинку британця Ентоні Джошуа з українцем Володимиром Кличком.

Про це повідомляє інтернет-портал Klitschko-brothers.com.

«Я дам знати їм обом, що перебуваю тут, і буду дивитися, з ким захочу зустрітися у майбутньому в рингу», - заявив володар пояса WBC у суперважкій вазі Деонтей Вайлдер, запрошений телеканалом Sky Sports.

За словами Уайлдера, присутність біля рингу буде корисним і для нього.

«Це буде інший погляд, так би я це назвав. Я буду набагато ближче, побачу більше речей, і, оскільки я боєць, я знаю, що шукаю. Крім того, участь у таких подіях важлива не лише для того, щоб показати себе фанатам, а й щоб про мою присутність було відомо бійцям».

Екс-чемпіони світу Льюїс та Голіфілд працюватимуть на поєдинку Джошуа - Кличко експертами німецького телеканалу RTL.

Бій Кличко - Джошуа відбудеться в Лондоні на стадіоні «Вемблі» 29 квітня. На кону стоятимуть титули чемпіона світу у суперважкій вазі за версіями IBF, WBA Super та IBO.

Читайте також