Супрун вивела свою команду на тренінг з пожежної безпеки. Фоторепортаж

21.04.2017 | 16:24
Фото Andrew Kravchenko

Нещодавно затверджено нові навчально-тренувальні програми з надання домедичної допомоги для пожежників, працівників поліції, ДСНС, НГУ

Команда Міністерство охорони здоров'я України пройшла тренінг з пожежної безпеки.

Про це повідомила у Facebook виконувач обов’язків міністра здоров’я України Уляна Супрун.

«Вправлялися керувати вогнегасником та згадували правила. Ніби елементарні речі – не перевантажувати розетки або не сушити одяг над газовою плитою, але саме вони часто призводять до катастрофи в багатьох сім’ях. Тож будьмо пильними та пам’ятаймо, що наша безпека – це наша відповідальність», - написала Супрун.

За її словами, рятувальники і медики – тісно пов’язані між собою: «Ми всі піклуємося про здоров’я громадян. І також ми можемо багато чого навчитися в одне одного» .

Супрун нагадала, що Міністерство охорони здоров’я нещодавно затвердило нові навчально-тренувальні програми з надання домедичної допомоги для співробітників поліції, пожежників, працівників ДСНС, Національної гвардії України – «тих, хто за своїми службовими обов’язками повинні вміти надавати першу допомогу».

«Cаме пожежники надають першу медичну допомогу потерпілим до прибуття швидкої. Тому я заохочую кожного рятувальника пройти таку програму якомога швидше», - наголосила керівник Мінохорони здоров’я.

 

 

 

 

 

 

Фоторепортаж Андрія Кравченка

Читайте також

Революція Гідності. Згадаймо головне

21.11.2021 | 12:28

Ніколи не кажіть, що ідеали Майдану сплюндровані, його надії не справдилися, а рішення не виконані. Це – неправда!  / Укрінформ підготував матеріал до видатної дати