Кличко програв Джошуа бій за титул чемпіона світу

30.04.2017 | 01:04

Бій тривав 11 раундів, обидва боксери побували в нокдаунах, наприкінці поєдинку кращим був британець

Володимир Кличко програв бій за титул чемпіона світу IBF і суперчемпіона WBA у надважкій вазі британському боксерові Ентоні Джошуа.

Поєдинок, який відбувся у ніч на 30 квітня у Лондоні на стадіоні Вемблі, завершився в 11-му раунді: 27-річний Джошуа виграв технічним нокаутом у 41-річного Кличка.

Бій виявився надзвичайно напруженим і пройшов у яскравій манері. Обидва атлети побували в нокдаунах. Спочатку домінував українець, але 5-му раунді непереможному британцю вдалося відправити на підлогу Володимира . У 6-му раунді в нокдаун уперше в своїй професійній кар'єрі потрапив уже Джошуа.

Вирішальним став 11-й раунд. Британський боксер потужно натиснув і двічі відправив Володимира в нокдаун, після чого рефері змушений був зупинити бій.

Отже, Джошуа захистив титул чемпіона світу за версією IBF та здобув вакантні пояси WBA (супер) і IBO.

До цього бою в активі Володимира Кличка було 68 поєдинків: 64 перемоги (53 нокаутом), 4 поразки. 28 листопада 2015 року у Дюссельдорфі українець програв британцю Тайсону Ф'юрі і втратив усі свої пояси -  IBF, WBA, WBО, IBO, а також журналу The Ring Magazine.

До поєдинку з Кличком Ентоні Джошуа провів 18 боїв, і всі вигравши нокаутом. Титул чемпіона світу за версією IBF британець здобув 9 квітня 2016 року, нокаутувавши у другому раунді американця Чарльза Мартіна.

Читайте також