Прокуратура виступає за найвищу міру покарання для Януковича

04.05.2017 | 12:07

Сторона обвинувачення сподівається, що правоохоронці зможуть повернути екс-президента-втікача до України для виконання судового вироку

Колишньому президенту України Віктору Януковичу загрожує довічне ув'язнення.

Таку точку зору висловив прокурор Головної військової прокуратури Руслан Кравченко, коментуючи у четвер, 4 травня, початок суду над президентом-утікачем.

«У зв'язку з тим, що обвинувачуваний Янукович не визнав своєї провини, сторона обвинувачення клопотатиме тільки про найвищу міру покарання – довічне позбавлення волі», - сказав Кравченко.

Відповідаючи на запитання журналістів, прокурор висловив сподівання, що українські правоохоронці зможуть повернути екс-президента-втікача до України для виконання судового вироку.

Як повідомляла ARMIYA'UA, у четвер, 4 травня 2017 року, Оболонський районний суд Києва розпочав розглядати справу за обвинуваченням екс-президента України Віктора Януковича у державній зраді.

Читайте також

Революція Гідності. Згадаймо головне

21.11.2021 | 12:28

Ніколи не кажіть, що ідеали Майдану сплюндровані, його надії не справдилися, а рішення не виконані. Це – неправда!  / Укрінформ підготував матеріал до видатної дати