Кличко увійшов до трійки найкращих боксерів світу за версією ESPN

10.05.2017 | 12:08

Володимир має право на матч-реванш із Джошуа. Більшість шанувальників боксу сподіваються, що він скористається цим 

Українець Володимир Кличко увійшов до трійки кращих боксерів-суперваговиків за версією американського телеканалу ESPN.

Про це повідомляє сайт Klitschko-brothers.com.

У своїй категорії Кличко поступився лише американцю Деонтею Вайлдеру та британцю Ентоні Джошуа, який очолив рейтинг завдяки перемозі над Володимиром.

Це рішення відомий боксерський аналітик Ден Рафаель прокоментував так:

«Під час свого «правління» протягом у дев'ять з половиною років – другого за тривалістю в історії суперважкої ваги – Кличко успішно захистив титул 18 разів. Це третій результат в історії дивізіону. 11 років він був непереможеним, вигравши за цей час 22 поєдинки. Але в листопаді 2015 року він програв титули Тайсону Ф'юрі у жахливому бою, і багато хто гадав, що Кличко уже постарів. Кличко повернувся 29 квітня і довів, що у нього в 41 рік все ще є сили та навички. Він зробив усе, аби виграти у Ентоні Джошуа і повернути два пояси в епічній битві. Джошуа побував у серйозній колотнечі, хоча Володимир у результаті програв технічним нокаутом в 11-му раунді. Кличко має контрактне право на матч-реванш. Більшість шанувальників боксу сподіваються, що він скористається цим варіантом».

Четверте місце рейтингу посів кубинець Луїс Ортіс. Замикає п'ятірку лідерів чемпіон світу за версією WBO новозеландець Джозеф Паркер.

Топ-10 рейтингу ESPN:

1. Ентоні Джошуа

2. Деонтей Вайлдер

3. Володимир Кличко

4. Луїс Ортіс

5. Джозеф Паркер

6. Кубрат Пулєв

7. Енді Руїз

8. Ділліан Уайт

9. Домінік Бризил

10. Джаррелл Міллер 

Фото сайту Klitschko-brothers.com

Читайте також