Керівника інформаційної служби телеканалу Інтер ще раз видворено з України

22.05.2017 | 17:22

СБУ одного разу вже видворяла з країни російського пропагандиста 

Російського пропагандиста і керівника інформаційної служби телеканалу «Інтер» Ігоря Шувалова видворено з України із забороною в'їзду протягом 5 років.

Про це повідомив у понеділок, 22 травня, народний депутат України, радник міністра МВС Антон Геращенко.

«Сьогодні російський пропагандист, фактичний керівник інформаційної служби телеканалу «Інтер», шеф відомої провокаторші Марії Столярової Ігор Шувалов був видворений українськими прикордонниками за межі України із забороною в'їзду на 5 років», - написав у Facebook Геращенко.

За оперативними даними, зазначив нардеп, антиукраїнська діяльність Шувалова  використовувалася спецслужбами Росії для спецрепортажів у ЗМІ з метою звинувачення керівництва України у нібито військовому захваті влади у 2014 році та спланованої акції «Небесна сотня».

Також, повідомив Геращенко, Шувалов «був залучений до широкомасштабної акції щодо зриву євроінтеграційних реформ в Україні та проекту просування Росії як єдиного нащадка «країни-переможця фашизму у Великій Вітчизняній війні» та Росії, як уособлення сучасного антифашизму, які проводяться в ідеологічних рамках «Георгіївської стрічки» та «Безсмертного полку».

Геращенко нагадав, що Шувалова одного разу – 28 березня 2014 року – вже  видворяли з України.

Фото із Фейсбуку Антона Геращенка

Читайте також