Цими вихідними в Україні дощитиме

26.05.2017 | 18:01

У Києві в суботу очікуються локальні дощі, хмарно з проясненням, температура +19°С

Цими вихідними майже на всій території  України очікується мінлива погода з дощами.

Про це повідомляє київський синоптик Наталка Діденко.

За її прогнозом, у суботу, 27 травня, в більшості областей буде вогко, пройдуть періодичні дощі, хоча вони будуть не дуже сильними.

У неділю, 28 травня, буде більш сонячно, домінуватиме суха повітряна маса. Лише вдень у Київській, Чернігівській, Сумській та Харківській областях можливе збільшення хмарності та окремі дощі.

«Температура повітря впродовж вихідних – без особливих змін, протягом дня +17+23 градуси, лише в неділю на Чернігівщині, Сумщині та Харківщині буде прохолодніше. +12+17 градусів», - написала Діденко у Facebook.

У Києві в суботу очікуються локальні дощі, що будуть чергуватися з проясненнями, температура становитиме +19°С. У неділю повітря прогріється до 22-23° тепла, вдень можливе збільшення хмарності та невеликий дощ.

Такий же прогноз підтверджує і Gismeteo.

«У суботу, 27 травня, в Україні очікується мінлива хмарність, по всій території країни пройдуть невеликі дощі, місцями грози», - йдеться в повідомленні.

Температура повітря вночі становитиме +10...+15 °С, вдень у суботу стовпчики термометрів перебуватимуть у межах +17...+21 °С.

Читайте також

Революція Гідності. Згадаймо головне

21.11.2021 | 12:28

Ніколи не кажіть, що ідеали Майдану сплюндровані, його надії не справдилися, а рішення не виконані. Це – неправда!  / Укрінформ підготував матеріал до видатної дати