В Україну йде тепло

04.06.2017 | 14:09

Наступного тижня переважатиме суха сонячна погода, в окремі дні температура може сягнути +30°

З понеділка в Україні суттєво потеплішає, і тепла сонячна погода переважати в усіх областях упродовж усього тижня.

Як написала у Facebook синоптик Наталка Діденко, «Україна буде однією з найспекотніших завтра країн у Європі».

«Денна температура повітря, - зазначила вона, - у північних – північних! – та центральних областях плюс, звичайно, південна частина, досягне 27-29° вище нуля, а при активнішому сонці може врізать і до +30°. Загалом очікується +23+27 градусів».

 Атмосферний фронт торкнеться західних та північних областей, тому там – періодичні дощ з грозами і при грозах може рвонути шквал. На решті території – сухо, сонячно.

У Києві завтра буде спекотно, до +29°, максимально місцями й до +30° градусів. Злива з грозою ймовірна у столиці. Проте вже 8 червня знову стане прохолодніше.

«А сьогодні нюхайте м'яту, любисток, полин, оті малесенькі ніжно-рожеві кущові трояндочки, згадайте тих, кого вже немає поруч, привітайте самотніх знайомих із святом, вийдіть із хати на повітря – такий якийсь райський зелений колір зараз навколо, словом, не пропустіть повз цей короткий прекрасний початок літа», - написала Діденко у неділю – в День святої Трійці.

Читайте також

Революція Гідності. Згадаймо головне

21.11.2021 | 12:28

Ніколи не кажіть, що ідеали Майдану сплюндровані, його надії не справдилися, а рішення не виконані. Це – неправда!  / Укрінформ підготував матеріал до видатної дати