Війна. Донбас. За день загинули двоє бійців, ще 11 поранені

07.06.2017 | 19:07

Штаб: на окремих напрямках російсько-терористичні бандформування б’ють по позиціяз ЗСУ з реактивних систем залпового вогню 

З початку доби, 7 червня, внаслідок бойових дій на Донбасі двоє українських воїнів загинули, ще 11 зазнали поранень.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

Зазначається, що обстановка на сході України залишається складною. З початку доби російсько-терористичні бандформування 34 рази порушували режим припинення вогню.

Особливо напружена ситуація сьогодні на Луганському напрямку. Саме ця частина фронту сьогодні стала епіцентром вогневої активності противника.

Бойовики інтенсивно впродовж дня обстрілювали з артилерійських систем калібру 152 та 122 мм, 120-мм й 82-мм мінометів, часу від часу – з гранатометів, великокаліберних кулеметів та озброєння БМП.

На Приморському напрямку близько 14-ї години позиції ЗСУ в районі Чермалика бойовики обстріляли з реактивних систем залпового вогню.

На Донецькому напрямку ще на світанку противник ударив по опорних пунктах ЗСУ у передмісті Авдіївки зі 122-мм артилерійських систем.

Архівне фото

Читайте також

Битва за Україну. День сімсот п’ятнадцятий

08.02.2024 | 20:17

Велика війна України проти Росії. Майже десять років Україна протистоїть одній з найбільших армій світу та ось уже 2 роки героїчно чинить опір повномасштабній навалі московитів