Війна на Сході України: за дві доби – 8 загиблих захисників, 10 поранених

20.07.2017 | 17:22

Штаб АТО: противник зазнав значних втрат, незаконні збройні формування порушують перемир’я

Протягом двох діб 19 та 20 липня в боях на сході України загинули вісім українських військових, 10 зазнали поранень, один потрапив до полону.

Такі уточнені дані оприлюднив прес-центр штабу АТО.

19 липня загинули чотири бійці: один захисник – від кулі ворожого снайпера, троє – підірвалися на міні. Ще троє військовослужбовців отримали поранення.

20 липня в результаті активізації дій противника, у тому числі масованого обстрілу позицій ЗСУ, загинуло чотири українських військових, один потрапив у полон. Семеро отримали поранення.

Вранці у четвер в районі Красногорівки, зокрема зазнає прес-центр, російсько-окупаційні війська відкрили масований вогонь з мінометів, артилерії калібром 122 міліметри, танків та установок «Град-П». На цьому напрямку була спроба прориву ворожої ДРГ.

Збройні сили України дали гідну відсіч противнику, який зазнав значних втрат загиблими та пораненими, наголошується у повідомленні.

З 24 червня по 31 серпня в АТО діє так зване «хлібне перемир'я» на час збирання врожаю. Воно постійно порушується.

Читайте також

Битва за Україну. День сімсот п’ятнадцятий

08.02.2024 | 20:17

Велика війна України проти Росії. Майже десять років Україна протистоїть одній з найбільших армій світу та ось уже 2 роки героїчно чинить опір повномасштабній навалі московитів