Росія перекидає бронетехніку не в Білорусь на навчання, а в бік України – журналіст. Фото

09.08.2017 | 21:24
Архівне фото

Цаплієнко: військова техніка рухається з різних регіонів РФ більш як за місяць до навчань «Захід-2017» зовсім у протилежному напрямку

В Росії цього тижня небачений рух військової техніки.

Про це повідомив у середу, 9 серпня, український журналіст Андрй Цапієнко.

«Московська область, Костромська, Самара, Волгоград, Петербург... Навіть з Новосибірська літаками вояків перекидають в європейську частину Росії. Кажуть, навчання «Захід-2017». Вони розпочнуться 14-го вересня на шести полігонах в Білорусі», - написав у Facebook військовий журналіст.

«Але на цих свіжих фото, - зазначає він, - військова техніка, яка чомусь рухається не в Білорусь, а зовсім в інший бік. В бік України. Воронезька область, Краснодар та Крим...».

Цаплієнко розмістив фотографії військової російської техніким і стверджує, що «на нижній світлині – вчорашній ешелон на станції Розсош. До українського кордону – півгодини».

«Що робить броньована армада за тисячу кілометрів (і за місяць) до навчань, залишається загадкою. Мабуть, заблукали...», - пише Цаплієнко.

Читайте також

Битва за Україну. День сімсот п’ятнадцятий

08.02.2024 | 20:17

Велика війна України проти Росії. Майже десять років Україна протистоїть одній з найбільших армій світу та ось уже 2 роки героїчно чинить опір повномасштабній навалі московитів