Ліквідований бойовиками ІДІЛ у Сирії російський генерал керував військами «ДНР» - Стрєлков

26.09.2017 | 10:35

Російські найманці останнього тижня в Сирії втратили 3 своїх поплічників – крім генерала Асапова, знищено ще двох офіцерів

Російський генерал Валерій Асапов, який загинув у Сирії від рук бойовиків ІДІЛ, справді керував загонами терористів на окупованому Росією українському Донбасі.

Про це написав у «ВКонтакте» колишній вожак донецьких терористів Ігор Стрєлков.

«Про загибель генерал-лейтенанта Асапова (і з ним офіцера – військового перекладача) знав ще вчора. Генерал Асапов дійсно у свій час командував «1-м корпусом Народної міліції ДНР» – про це нашим «дорогим київським партнерам» було прекрасно відомо – це таємниця тільки для росіян», - написав Стрєлков.

За словами ватажка терористів Донбасу, російські найманці останнього тижня в Сирії втратили 3 своїх поплічників – крім генерала Асапова, знищено ще двох офіцерів.

«А в ПВК (приватна військва компанія, - ред.) втрати набагато серйозніші. Але від оприлюднення цифр поки також утримаюся. Загальна цифра убитих – двозначна і має тенденцію до подальшого зростання», - повідомив колишній вожак бойовиків.

Як повідомлялося,  25 вересня у Сирії загинув російський генерал, який керував терористами на Донбасі. Він був убитий бойовиками ІДІЛ. Загибель генерала Асапова підтвердило Міноборони Росії.

2016 року Міноборони України заявляло, що одним з підрозділів терористів на Донбасі в Україні командує російський генерал-майор Валерій Асапов.

На цю тему: Сирія: авіація Росії  вдарила по Ідлібу, загинуло 37 цивільних, з них 12 дітей

Читайте також

Битва за Україну. День сімсот п’ятнадцятий

08.02.2024 | 20:17

Велика війна України проти Росії. Майже десять років Україна протистоїть одній з найбільших армій світу та ось уже 2 роки героїчно чинить опір повномасштабній навалі московитів