Поблизу Харкова знайшли тіло бійця батальйону «Азов»

15.10.2017 | 13:21

Народний депутат Ігор Мосійчук не вірить, що це самогубство

У лісі поблизу Харкова знайдено тіло бійця полку «Азов» Віталія Княжеського.

Про це повідомив у Facebook народний депутат Ігор Мосійчук.

«13 жовтня під Харковом було знайдено тіло одного з чільних активістів організації «Патріот України» та політв’язня режиму Януковича у так званій справі «Оборонців Римарської» Віталія Княжеського, більше відомого за позивним «Вітус», - написав Мосійчук.

Нардеп не вірить у версію самогубства старшини «Азова».

«Кажуть самогубство. Ніби «Вітус» застрелився з рушниці. Не можу повірити! Не вкладається в голову! Сьогодні похорони. Друзі, помоліться за упокій душі «Вітуса»! Вічна пам’ять воїну, патріоту, революціонеру, соратнику з боротьби та просто гарній людині!», - написав політик.

За словами Мосійчука, Княжеський є уродженцем міста Ізюм Харківської області, у нього залишилися дружина та донька.

«Навесні 2014 він брав активну участь у боротьбі з сепаратизмом у Харкові, де відзначився у легендарному бою на тій самій Римарській, після якого його знову заарештували (тривалий час перебував під заставою та на моїх поруках), один із старшин першого складу батальйону «Азов» (відповідав за озброєння підрозділу)», - зазначив Мосійчук.

Читайте також

Битва за Україну. День сімсот п’ятнадцятий

08.02.2024 | 20:17

Велика війна України проти Росії. Майже десять років Україна протистоїть одній з найбільших армій світу та ось уже 2 роки героїчно чинить опір повномасштабній навалі московитів