У ДТП в Харкові загинули вдова та донька бійця АТО

21.10.2017 | 16:47

Про трагічну втрату написав у Facebook ветеран АТО Олександр Мамалуй

Серед п’яти загиблих під час ДТП у Харкові є вдова та донька снайпера-добровольця  Володимира Янчука, який 2014 року загинув на Донбасі.

Про це повідомив ветеран АТО Олексадр Мамалуй.

«Його дружина загинула миттєво. Її вбив удар «Лексуса» на Сумській. І її дочку Настю. Обох. Враз. Як на війні. Раз – і немає», - написав Мамалуй.

«Нема жінки, яка плакала у мене на грудях на похоронах Володьки у серпні 14-го, а навколо стояли живі ще пацани – а їх немає вже, вони всі вбиті в тому ж серпні... Нема дівчинки – дев'ятнадцятирічної дівчинки-розумниці, добре вчилася, мови знала, мріяла про щось», - додав він.

Як повідомлялося, 18 жовтня у Харкові автомобіль Lexus збив насмерть 5 перехожиж, які чекали зеленого сигналу світлофора, ще 6 були травмовані.

Поліція затримала ймовірну винуватицю аварії. Водійкою виявилася 20-річна Олена Зайцева, яка є зведеною сестрою екс-заступника прокурора Черкащини часів Пшонки Дмитра Зайцева, котрий перебуває в розшуку.

20 жовтня Київський райсуд Харкова заарештував Зайцеву на 2 місяці – їй висунуто підозру у скоєнні смертельної ДТП.

Читайте також

Революція Гідності. Згадаймо головне

21.11.2021 | 12:28

Ніколи не кажіть, що ідеали Майдану сплюндровані, його надії не справдилися, а рішення не виконані. Це – неправда!  / Укрінформ підготував матеріал до видатної дати