Минулої доби на Донбасі загинули двоє військових

08.11.2017 | 08:05

Втрати понесені неподалік Кримського на Луганщині – бойовики били з великокаліберних кулеметів та важких мінометів

Протягом минулої доби внаслідок бойових дій на Донбасі загинуло двої українських військових, ще двоє отримали бойові травми, один був поранений.

Про це в середу, 8 листопада, повідомляє прес-центр АТО.

На Луганському напрямку під вогонь ворожих мінометів потрапили позиції української армії неподалік Новотошківського. В районі Кримського бойовики вели вогонь із великокаліберних кулеметів та 82-мм мінометів, а ближче до опівночі випустили 10 мін калібру 120 мм.

«Унаслідок цього обстрілу двоє українських військових загинули, один поранений, ще один отримав бойову травму», - йдеться у повідомленні.

На Приморському напрямку бойовики з 82-мм мінометів та озброєння БМП вели вогонь в районі Гнутового. Також озброєння БМП терористи застосовували на підступах до Миколаївки, Водяного, Березового. В результаті обстрілу з гранатометів по опорному пункту біля Новотроїцького один боєць АТО отримав бойову травму.

На Донецькому напрямку бойовики вели вогонь із протитанкового гранатомету по українських укріпленнях на шахті Бутівка.

Загалом за минулу добу терористи 17 разів порушили перемир’я.

Ілюстративне фото

Читайте також

Битва за Україну. День сімсот п’ятнадцятий

08.02.2024 | 20:17

Велика війна України проти Росії. Майже десять років Україна протистоїть одній з найбільших армій світу та ось уже 2 роки героїчно чинить опір повномасштабній навалі московитів