Війна: минулої доби на Донбасі загинули двоє українських бійців

26.11.2017 | 09:12

Окупант продовжує порушувати режим припинення вогню, здійснює провокації, застосовує важке озброєння

Минулої на Донбасі загинули двоє українських бійці, двох поранено, ще двоє отримали бойові травми.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

«У результаті ворожих обстрілів два наших бійці загинули, двох поранено, ще двоє отримали бойові травми», - йдеться у повідомленні.

Загалом за минулу добу по усій лінії зіткнення зафіксовано 15 порушень режиму припинення вогню з боку окупантів. У відповідь українські військовослужбовці 7 разів придушували вогневу активність окупанта.

З метою провокаційних звинувачень сил АТО ворог також «вів вогонь почергово у бік своїх і наших позицій, не цуралися застосовувати і важке озброєння. Реакція наших воїнів була миттєвою та адекватною», інформує штаб АТО.

Зазначається, що на Луганському напрямку із 82-мм мінометів та гранатометів незаконні збройні формування вели вогонь по захисниках Новолуганського, а з гранатометів – біля Новоолександрівки. Зі стрілецької зброї противник турбував оборонців Станиці Луганської та Кримського.

На Донецькому напрямку російські найманці вели вогонь з мінометів різних калібрів неподалік Павлополя, Невельського і шахти Бутівка. Застосовуючи піхотне озброєння бандформування порушували перемир’я у передмісті Авдіївки. Ще за світлої пори доби протягом декількох годин поблизу Верхньоторецького воїнів обстрілювали ворожі снайперські пари, ворог також застосовував заборонені Мінськом види озброєння.

Читайте також

Битва за Україну. День сімсот п’ятнадцятий

08.02.2024 | 20:17

Велика війна України проти Росії. Майже десять років Україна протистоїть одній з найбільших армій світу та ось уже 2 роки героїчно чинить опір повномасштабній навалі московитів