Рішення США про зброю Україні запізнилося на роки - Маккейн

23.12.2017 | 20:34

Водночас, сенатор вважає рішення президента Трампа надати Україні протитанкові ракети Javelin важливим кроком у стримуванні російської агресії

Голова Комітету з питань Збройних сил Сенату США Джон Маккейн назвав рішення президента Дональда Трампа про надання протитанкових боєприпасів Javelin Україні запізнілим.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на веб-сайт сенатора.

«Це рішення є протермінованим на роки», - зазначив Маккейн.

При цьому він підкреслив, що рішення президента Трампа про надання протитанкових боєприпасів Javelin Україні знаменує собою важливий крок у правильному напрямі і дає сильний сигнал про те, що Сполучені Штати підтримуватимуть своїх союзників і партнерів, борючись за захист свого суверенітету і територіальної цілісності.

На думку сенатора, надання Україні можливостей, необхідних для стримування та захисту від подальших дій РФ, сприятиме «створенню більш стабільних умов безпеки, необхідних для мирного вирішення цього конфлікту».

Раніше Маккейн позитивно відгукнувся про рішення президента США Дональда Трампа про постачання до України першої партії летального озброєння і закликав його не зупинятися на цьому.

Читайте також

Битва за Україну. День сімсот п’ятнадцятий

08.02.2024 | 20:17

Велика війна України проти Росії. Майже десять років Україна протистоїть одній з найбільших армій світу та ось уже 2 роки героїчно чинить опір повномасштабній навалі московитів