Бойовики обстріляли окупований ними Докучаївськ - штаб АТО

23.01.2018 | 00:14
Photo Andrew Kravchenko

Російські найманці вчергове створюють умови для обвинувачення українських військових у обстрілах мирних прифронтових населених пунктів - заява

У понеділок, 22 січня, російсько-окупаційні війська обстріляли із важкого озброєння непідконтрольне українській владі місто Докучаївськ.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

«За непідтвердженими даними, внаслідок обстрілу є постраждалі серед місцевого цивільного населення», - інформує прес-центр.

У штабі зазначають, що українські військові поблизу Новотроїцького помітили, що під час обстрілу українських позицій з мінометів 82-го калібру бойовики вели вогонь як у бік опорних пунктів сил АТО біля Новотроїцького, так і в бік ними ж захопленого Докучаївська.

«Таким чином російські найманці вчергове створюють умови для обвинувачення українських військових у обстрілах мирних прифронтових населених пунктів», - заявиляють у штабі.

Як повідомлялося, внаслідок ворожих обстрілів минулої доби на Донбасі загинув один український війцськовий.

На знімку: руйнування будинків у Авдіївці, завдані обстрілами російських окупаційними військами, лютий 2017 р.

Фото Андрія Кравченка

Читайте також

Битва за Україну. День сімсот п’ятнадцятий

08.02.2024 | 20:17

Велика війна України проти Росії. Майже десять років Україна протистоїть одній з найбільших армій світу та ось уже 2 роки героїчно чинить опір повномасштабній навалі московитів