Понад 90% глядачів Espreso.tv підтримують вступ України до НАТО

12.03.2018 | 09:23

Українське суспільство все більше усвідомлює необхідність побудови сильної та захищеної суверенної держави

Понад 90% глядацької аудиторії телеканалу Espreso.tv підтримують вступ України до НАТО.

Про це свідчить онлайн голосування глядачів у неділю, 11 березня, в ході програми «Коментар» з ведучим Богданом Буткевичем, повідомляє ARMIYA’UA.

У прямому ефірі гості студії обговорювали перспективи вступу України до НАТО, зокрема, офіційне визнання прагнень країни до набуття повноцінного членства в Альянсі.

«Учасниками опитування стали близько 25 тисч глядачів телеканалу, 91 відсоток з яких проголосували за вступ України до НАТО», - розповіли автори програми.

«В основному наша аудиторія – це люди різного віку, але більшість – молодь,  яка усвідомлює необхідність побудови сильної та захищеної держави, створення суверенної країни з європейськими цінностями та високими стандартами життя, і пов’язує це із входженням до Євросоюзу та зі вступом до НАТО», - зазначили в Espreso.tv.

Як повідомлялося, напередодні Північноатлантичний альянс офіційно включив Україну до переліку чотирьох країн, які заявили про свої наміри стани членами НАТО у майбутньому.

Читайте також

Революція Гідності. Згадаймо головне

21.11.2021 | 12:28

Ніколи не кажіть, що ідеали Майдану сплюндровані, його надії не справдилися, а рішення не виконані. Це – неправда!  / Укрінформ підготував матеріал до видатної дати