Доба на фронті: загинув український боєць

17.04.2018 | 18:19

Від початку доби російсько-окупаційні війська здійснили 21 обстріл позицій Збройних Сил України

На Донбасі внаслідок ворожого обстрілу загинув український військовий, що двоє бійців зазнали поранень.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

«Внаслідок ворожого вогню один український захисник загинув. Ще двоє наших воїнів – зазнали поранення», - йдеться у повідомленні.

Постраждалих військовослужбовців доправлено до лікувальних закладів та надано необхідну медичну допомогу.

За даними на 18.00, від початку доби російсько-окупаційні війська здійснили 21 обстріл позицій Збройних сил України.

На Луганському напрямку із забороненої 152 мм артилерії, стрілецької та снайперської зброї ворог обстріляв укріплення поблизу Зайцевого. Із 120 мм мінометів окупанти вели вогонь по Троїцькому, з великокаліберних кулеметів – по Луганському.

На Донецькому напрямку із заборонених 120 мм мінометів, гранатометів, великокаліберних кулеметів, стрілецької та снайперської зброї окупант обстріляв позиції в районі Гнутового. Міномети калібру 82 мм та гранатомети агресов застосував по захисниках Новотроїцького, гранатомети, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю – по захисниках Авдіївки та шахти «Бутівка», озброєння БМП – під Павлополем.

Також під вогонь з гранатометів та стрілецької зброї потрапили позиції поблизу Водяного,  зі стрілецької зброї – в районі Опитного та Широкиного.

Читайте також

Битва за Україну. День сімсот п’ятнадцятий

08.02.2024 | 20:17

Велика війна України проти Росії. Майже десять років Україна протистоїть одній з найбільших армій світу та ось уже 2 роки героїчно чинить опір повномасштабній навалі московитів